Business Consultant

Leendert Joosse

Leendert Joosse (1972) heeft na zijn opleiding HEAO bedrijfseconomie veel ervaring opgedaan in de ICT sector. Hij heeft meerdere functies en rollen bekleed in beheerorganisaties en in projecten. Tot 2002 werkte hij bij grote organisaties in verschillende branches, daarna heeft hij zich gericht op de corporatiesector.
Hij heeft leidinggevende functies bekleed bij de corporaties Woonplus Schiedam, QuaWonen en Woonkracht10. Tevens heeft hij voor een tweetal ERP leveranciers gewerkt als strategisch productmanager en consultant. Rode draad bij deze functies was het scheppen van orde in chaos, het ondernemen van actie en het verbeteren van de bedrijfsvoering met technologie.

>In zijn werk en leven vindt Leendert het verrijkend om ontdekkingsreizen te maken. Hij wil graag uitgedaagd worden en kiest daarom als het nodig is voor niet gebaande wegen. Zowel de bestemming als de leerervaringen die hij opdoet tijdens zo’n reis geven hem inspiratie. Graag deelt hij deze kennis en ervaringen met zijn omgeving.

phone 06 38 53 72 85

email leendert@hersense.nl