Business consultant

Perry van Herpen

Na het succesvol afronden van de studie Hogere Informatica is Perry van Herpen doorgegroeid van een software ontwikkelaar met meer ambities, naar hoofd consultant/projectleider bij een ICT leverancier in de corporatiesector.
Hij opereert op het snijvlak van business en ICT en weet daarmee een brug te slaan tussen mensen en techniek. Naast zijn rol als projectmanager van diverse grote implementatietrajecten, analyseert hij de klantbehoeften en weet deze om te zetten naar functionele requirements of voorstellen voor procesverbeteringen.

Zijn doel is hierbij altijd de klant voor langere termijn te helpen met solide oplossingen. Hij waarborgt de opgeleverde kwaliteit door het opzetten en begeleiden van het testproces. Daarnaast draagt hij graag kennis over door het geven van trainingen of het in alle rust uitleggen van diverse zaken binnen zijn projecten. Hij is getrouwd en vader van een keizerskoppel en houdt zich in zijn vrije tijd, naast zijn gezin, graag bezig met het spelen van een potje tennis, fotografie en is vrijwilliger bij verschillende evenementen in zijn woonplaats.

phone 06 14 32 41 46

email perry@hersense.nl