Font Awesome Icons 29 januari 2022

Wij zoeken een dynamische office manager!
Wij zijn een leuke en ambitieuze adviesorganisatie met 20 enthousiaste collega’s die opereren op het snijvlak van ICT en organisatie. Onze klanten bestaan uit woningcorporaties, zorgpartijen, hogescholen en gemeenten waar wij verschillende opdrachten voor uitvoeren. Zo begeleiden wij onze klanten in de zoektocht naar nieuwe informatiesystemen, ondersteunen wij hen in het functioneel beheer en leveren we projectmanagers. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een office manager die onze directie en consultants kan ondersteunen.

Wat doe je als office manager?
Als office manager ben je een echte duizendpoot die het prettig vindt om zich met van alles en nog wat bezig te houden. Waar moet je zoal aan denken?

  • Het maken en bijhouden van planningen van de consultants
  • Het uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden
  • Het ondersteunen van de directie in het HR-management
  • Het uitvoeren van én ondersteunen in marketing, communicatie en PR


Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een enthousiaste collega die als spin in het web functioneert. Wat wij hierbij belangrijk vinden? Nou, iemand die:

  • Beschikt over een zogenaamde ‘Hands-on’ mentaliteit
  • Ervaring heeft met projectadministratie, zowel financieel als planmatig
  • Affiniteit heeft met marketing, PR en communicatie
  • Overzicht heeft op dagelijkse gang van zaken, proactief acteert en zelfstandig kan werken
  • Ervaring heeft als office manager en affiniteit heeft met de ICT-branche
  • Woont op goede reisafstand van Geldermalsen, waar ons kantoor staat


Wat bieden wij?
Natuurlijk bieden wij leuke collega’s die iedere dag hun beste beentje voorzetten bij onze klanten. En omdat we veel voor onze klanten aan het werk zijn, vinden wij het juist belangrijk dat we elkaar als team regelmatig zien. Daarom zorgen we er voor dat we elkaar wekelijks (online) treffen en organiseren we regelmatig inhoudelijke bijeenkomsten en gezellige uitjes.

Ook bieden wij jou een divers takenpakket met veel zelfstandigheid en ruimte om daar, in samenwerking met de directie, zelf inhoud aan te geven. Ten slotte bieden wij uitstekende (marktconforme) arbeidsvoorwaarden. Zowel primair als secundair.

Enthousiast geworden?
Mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV met (korte) motivatie naar Eelco Hers eelco@hersense.nl, zodat we snel met elkaar in contact kunnen komen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eelco Hers, telefoonnummer 06-21 57 47 91.