Font Awesome Icons 28 februari 2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij de ervaren projectmanager en/of business consultant die wij zoeken? (24 – 40 uur pw)

Dit ben jij:
Wij, Hersense, zijn per direct op zoek naar een ervaren projectmanager en/of business consultant. Je weet wat er allemaal komt kijken bij het leiden van een software implementatietraject. Bijvoorbeeld van een nieuw ERP-systeem. En als business consultant vertaal je met gemak (complexe) vragen van klanten naar een duidelijk advies of eenvoudige oplossingen. Daarbij voer je ook uit wat je adviseert. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamplayer. Je neemt de organisatie mee in hetgeen je adviseert of de verandering die je begeleidt. En niet te vergeten: je kunt jezelf goed uitdrukken; zowel mondeling als schriftelijk.

Wie we zijn:
Wij zijn een leuk en ambitieus adviesbureau met 14 enthousiaste collega’s die opereren op het snijvlak van ICT en organisatie. We werken door heel Nederland en onze klanten zijn woningcorporaties, zorgpartijen, hogescholen en gemeenten. Wij adviseren en begeleiden onze klanten onder andere in de zoektocht naar nieuwe informatiesystemen, we ondersteunen onze klanten in het functioneel beheer en we leveren projectmanagers.

Wat kunnen we je bieden:
Je bent vooral actief bij of voor onze klanten. Daar waar mogelijk werk je vanuit huis. Wij werken met flexibele werktijden. Belangrijk is dat alles vanuit het perspectief van de klant goed verloopt en gepland is. We bieden je een divers opdrachtenpakket met veel zelfstandigheid en ruimte om daar, in samenwerking met de directie, zelf inhoud aan te geven en je verder te ontwikkelen. Tenslotte bieden wij uitstekende (marktconforme) arbeidsvoorwaarden. Zowel primair als secundair.

Reageren?
Heb je interesse, reageer dan voor 1 april via het e-mailadres eelco@hersense.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eelco Hers, telefoonnummer 06-21 57 47 91.