Font Awesome Icons 22 juli 2021

Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de consultant die de klant centraal stelt?

Heb je één minuut?
Wij, Hersense, zijn per direct op zoek naar een consultant (24 – 40 uur). Een duizendpoot die het leuk vindt om aan de zijde van de klant te werken. Wij hebben de mentaliteit dat we, daar waar nodig, de handen uit de mouwen steken. We werken mee met de klant en doen dit altijd samen met de klant. Zodat de klant, na ‘de klus’, het werk zelf verder kan oppakken.

Wij zijn geen club van individualisten maar een team waar samenwerken centraal staat. Intern hebben we korte lijnen en weten we van elkaar wie waar mee bezig is. In alle opdrachten die we uitvoeren, investeren we maximaal in kennisontwikkeling en het samenwerken in een “Hersense-team”. Zo komt iedereen maximaal in zijn kracht! En natuurlijk bieden we goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden én opleidingsmogelijkheden. Wij werken met flexibele werktijden.

Heb je kennis op het gebied van Microsoft-365, ERP en-of corporatieprocessen en je bent geïnteresseerd, neem dan contact met mij op.

Reageer voor 15 augustus via het e-mailadres eelco@hersense.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eelco Hers, telefoonnummer 06-21 57 47 91.

Wij zijn een adviesbureau met 18 enthousiaste collega’s die opereren op het snijvlak van ICT en organisatie. We werken door heel Nederland en onze klanten zijn woningcorporaties, zorgpartijen, hogescholen en gemeenten. Wij adviseren en begeleiden onze klanten onder andere in de zoektocht naar nieuwe informatiesystemen, we ondersteunen onze klanten in het functioneel beheer en we leveren projectmanagers.