Talis en de Sleutels zijn live met nieuw intranet


Font Awesome Icons  19 februari 2021

Deze maand zijn twee van onze klanten live gegaan met een intranet op basis van SharePoint Online. Woningcorporatie de Sleutels had een bestaand maar verouderd intranet dat aan vervanging toe was. Marieke Kok van de Sleutels zegt hierover: “We zijn superblij met Jip, ons nieuw intranet! En we kijken ook heel tevreden terug op de weg er naartoe: samen met Henk Rakké, Misha van der Rest en Tony Pronk van Hersense werd de ontwikkeling van Jip een intensieve maar vooral leuke klus waar de hele projectgroep met veel plezier aan heeft gewerkt.”

Voor Talis was het een overstap van SharePoint 2013 naar het Microsoft 365-platform. Brigitte Martens van Talis vertelt: “De overstap naar het 365-platform hebben we tevens gebruikt om een aantal verbeteringen door te voeren. Wij zijn dan ook uitermate tevreden met het resultaat. Wij ervaren de samenwerking met Hersense als zeer positief.”

Beide projecten maken onderdeel uit van het vernieuwen van de werkplek voor medewerkers om de toegankelijkheid van informatie te verbeteren en onafhankelijk van device en locatie te zijn. Zeker in deze tijd, waar veel thuis wordt gewerkt, is goede nieuwsvoorziening en het faciliteren van onderlinge interactie erg gewenst. Samen met de kerngebruikers binnen de corporatie is in korte tijd een mooi resultaat neergezet. Dit alles is bereikt door enkel gebruik te maken van de standaard functionaliteiten binnen het Microsoft 365-platform.