Grip op Office365 tijdens CorporatieGids Live Kennisdag 2020


Font Awesome Icons 12 maart 2020

Na een succesvolle sessie over Klantreizen in 2019 is Hersense ook dit jaar weer aanwezig op de CorporatieGids Live Kennisdag. Op 7 april vertellen we alles over het succesvol implementeren van Office 365 als basis voor digitaal communiceren en samenwerken.

De CorporatieGids LIVE kennisdag is één dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector kennissessies verzorgen. Voor corporatiemedewerkers de mogelijkheid om op één dag vijf kennissessies bij te wonen en je zo te oriënteren op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Hersense houdt om 12.00 uur de volgende klantsessie:

Grip op digitale informatie met Office365

We staan stil bij hoe je Office365 goed kan inzetten om online te communiceren en samen te werken met collega’s en externe partners. Onze best practice helpt iedere corporatie snel op weg, en bevat de volgende onderdelen:

  • Een duidelijke/eenduidige documentstructuur, die aansluit bij werkwijze en sectorstandaard;een set met duidelijke afspraken over het eigenaarschap en beheer van documenten, incl. autorisaties;
  • Het opzetten van goede zoekmogelijkheden die alle relevante informatie doorzoekt en bij het tonen van zoekresultaten rekening houdt met autorisaties;
  • De inzet van Office 365-apps die herkenbaar zijn voor medewerkers, aansluiten bij systemen die reeds worden gebruikt en standaard in de markt zijn.

In een interactieve sessie laten we zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden binnen Office365, maar het ook simpel, toegankelijk en beheersbaar maakt. We laten zien hoe je een totaaloplossing creëert en hoe je medewerkers zover krijgt om hier enthousiast mee aan de slag te gaan. Benieuwd naar onze best practice?

Je bent van harte welkom tijdens de CorporatieGids Live Kennisdag. Schrijf je hier in op onze sessie. Tot 7 april!