‌‌
‌Microsoft 365

365 diensten

Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring, hebben we een best practice ontwikkeld. We creëren een medewerkersportaal die aansluit bij de wensen van de klant. Hierbij maken we gebruik van de standaard mogelijkheden binnen de Microsoft 365-suite. Samen bepalen we wat uw organisatie nodig heeft. U kent de organisatie. Wij hebben de expertise, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties en hebben veel ervaring in de branche. Lees meer over onze aanpak.

Support en beheer

Het beheren van een medewerkersportaal kan, zeker de eerste periode na in gebruik name, wat meer tijd in beslag nemen. Ook moet er aandacht en tijd zijn om medewerkers te begeleiden en ondersteunen. Hier helpen wij graag bij. Desgewenst kunnen wij ondersteunen in het applicatie- én functioneel beheer. Bijvoorbeeld door dit helemaal uit handen te nemen of door dit samen met uw medewerkers op te pakken.

Voor support en beheer zijn we op kantoordagen tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar via 085 - 06 00 945 of via e-mail: support@hersense.nl. Onze collega's staan u graag te woord.