‌Advies & verbeteren

>

Functioneel beheer as a service

Organisaties worden steeds afhankelijker van ICT. Daarmee worden we ook steeds afhankelijker van de mensen die de verbinding moeten maken tussen de ICT en praktijk, oftewel de ICT-beheerorganisatie. Door gebruik te maken van gespecialiseerde en betrokken collega’s in je organisatie, kun je het functioneel beheer aanzienlijk verbeteren en – niet onbelangrijk – ICT leuk maken.

Informatiemanagement en functioneel beheer

Regelmatig ondersteunen wij de beheersorganisaties van onze klanten ‘in de volle breedte’. Van het opstellen van het I&A-beleid tot het uitvoeren van functioneel applicatiebeheer. Hiervoor leveren wij geen uren of medewerkers, maar externe collega’s die direct ingezet kunnen worden. Van interimmanagers tot functioneel beheerders. Mensen met ervaring in de sector en kennis van hun vakgebied. Maar bovenal: professionals met de juiste houding en gedrag. Dat betekent dat onze mensen zich betrokken voelen, proactief verantwoordelijkheid nemen en alle collega’s kennen. Daardoor zijn zij direct hét aanspreekpunt voor iedereen binnen de organisatie. Voor corporaties betekent dit dat zij, naast de beschikking over extra capaciteit en specifieke expertise, beschikken over collega’s die ook hun organisatie en leveranciers kennen. Hierdoor spreken onze klanten niet over ‘de externen’, maar over nieuwe teamleden. Dat is de kern van FBaaS: Functioneel Beheer as a Service.

Wij ondersteunen

Met Functioneel Beheer als Service ondersteunen wij corporaties in het volledige takengebied van het functioneel beheer. U kunt hierbij het functioneel beheer als dienst afnemen, specifiek toegepast op uw situatie. Dit kan tijdelijk zijn, om bijvoorbeeld een capaciteitstekort op te vangen. Maar wij kunnen ook uw flexibele schil zijn, waarbij wij het volledige functioneel beheer voor u uit handen nemen.